Eleonora Salontafels

Wanneer je gezellig plaatsneemt in het salon van je woning spreekt het voor zich dat je graag de beschikking zal hebben over een leuke salontafel. Uiteraard moet deze salontafel aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet ze aansluiten bij de stijl van je woonkamer en dient ze indien mogelijk ook nog eens lekker praktisch te zijn in gebruik. Een aantal opbergmogelijkheden zouden bijvoorbeeld niet misstaan. Wanneer jij ook een echt leuke salontafel in huis wil halen is het altijd de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van de Eleonora salontafels. Deze salontafels staan er om bekend erg kwalitatief en praktisch te zijn en ze zien er bovendien ook nog eens helemaal geweldig uit!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK WOOOD

"De Woood meubels doen wat hun naam reeds laat vermoeden. Indien je er voor kiest om één van de verschillende meubels van Woood te kopen zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze steeds van een hoogwaardige houtsoort zijn gemaakt. De Woood meubels koop je dan ook in massief hout zoals grenen en eiken met FSC-keurmerk. Het hoogwaardige hout waar gebruik van wordt gemaakt zorgt er voor dat de meubels van het merk Woood over een uitstekende levensduur beschikken. Lijkt dit jou ook wel wat en ben je net van plan om jouw interieur wat op te frissen met nieuwe meubels? Ontdek dan snel het aanbod van Woood!"

Meer WOOOD op Pinterest

Unieke design salontafels

Meer dan ooit is het voor mensen belangrijk dat elk onderdeel van hun interieur aansluit op hun verwachtingen. Dat geldt dus ook voor kleinere meubels zoals bijvoorbeeld de salontafel. In het assortiment met Eleonora salontafels zijn heel wat verschillende leuke exemplaren terug te vinden die aan ieders verwachtingen zullen weten te voldoen. Niet alleen beschikken ze over een mooie uitstraling, daarnaast zijn ze vervaardigd uit kwalitatieve materialen en herbergen ze vaak ook enkele leuke opbergvakken. Op deze manier krijg je de beschikking over een allround uitstekende salontafel waar je met alle plezier gebruik van zal maken.

Robuust en ongelofelijk duurzaam

Een klein meubel zoals een salontafeltje krijgt het al eens stevig te verduren. Het is dan ook tijdens je zoektocht naar een geschikt exemplaar niet alleen maar van belang om rekening te houden met de uitstraling waar de salontafel over beschikt. Wat namelijk bovendien ook te denken van de kwaliteit en duurzaamheid? Op dit vlak zal het je goed doen om te horen dat de salontafels van Eleonora eigenlijk altijd worden gekenmerkt door een fantastische kwaliteit. Het houten tafelblad is niet snel onderhevig aan slijtage terwijl het zware, ijzeren frame waar met name de Iron hoek-salontafel over beschikt zorgt voor een solide basis. Dit alles zorgt er voor dat je ongetwijfeld erg lang genot zal ondervinden van jouw Eleonora salontafel!

Geniet met volle teugen, samen met je gasten!

Wanneer je gasten over de vloer krijgt is het niet meer dan normaal dat jullie even lekker gezellig willen genieten in het salon. Wanneer je één van de Eleonora salontafels in huis hebt gehaald kan je dit met een gerust hart doen. Niet alleen zijn deze meubelstukken een streling voor het oog, daarnaast zijn ze ook nog eens erg solide en duurzaam. Het staat dan ook als een paal boven water dat een salontafel van dit merk een interessante meerwaarde met zich meebrengt voor elke salon waarin ze wordt geplaatst.