HAY Eetkamerstoelen

Het aankopen van nieuwe eetkamerstoelen is iets waar je maar beter niet in één, twee, drie overheen kan gaan. Dit omwille van verschillende redenen. In eerste instantie spreekt het voor zich dat eetkamerstoelen een prominente plaats innemen in de eetkamer. Dat is echter niet alles. Daarnaast worden ze in de praktijk ook zeer intensief gebruikt. Dit door alle leden van het gezin. HAY eetkamerstoelen kopen zorgt er voor dat je steeds op beide oren kan slapen. Niet alleen staan de HAY eetkamerstoelen er om bekend over een aantrekkelijk design te beschikken, daarnaast bieden ze je ook precies die kwaliteit waar jij naar op zoek bent.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HAY DESIGN

"Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ontdek de volledige collectie van HAY Meubels bij verschillende woonwinkels op Homeblend."

Meer HAY op Pinterest

Keuze uit verschillende soorten materialen

Wanneer je het assortiment met HAY eetkamerstoelen gaat bekijken zal je kunnen vaststellen dat deze verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende materialen en stoffen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een eetkamerstoel welke is gemaakt van kunststof of hout, maar behoort ook een exemplaar met bekleding tot de mogelijkheden. Wil je er graag zeker van zijn dat het onderhouden van jouw HAY eetkamerstoelen zo weinig mogelijk voeten in de aarde zal hebben? In dat geval kan het interessant zijn om te kiezen voor een modern exemplaar welke is vervaardigd uit kunststof. Wil je liever kiezen voor een stoel met een stoer, maar tegelijkertijd ook minimalistisch en Scandinavisch karakter? In dat geval kan kijken in de richting van een houten exemplaar weer interessant zijn.

HAY eetkamerstoelen van de hand van Hee Welling

Het moet gezegd dat Hee Welling met zijn Hay About a Chair serie enkele absolute toppers op de markt heeft gelanceerd. Het was de bedoeling van Welling om een serie te maken met niet alleen mooie, maar tegelijkertijd ook eenvoudige eetkamerstoelen. Hij is hier absoluut in geslaagd. Met name de HAY eetkamerstoelen van het type AAC12 en AAC22 kunnen rekenen op een bijzondere populariteit. Het verschil tussen beiden zit hem bovendien in de details. Daar waar versie AAC12 niet over een armleuning beschikt geldt dit namelijk wel voor de AAC22 uitvoering. De HAY eetkamerstoelen kenmerken zich door de aanwezigheid van eikenhouten poten en een prachtige kunststof kuip. Het spreekt voor zich dat deze kuip steeds beschikbaar is in tal van verschillende kleuren.

Voor iedereen een HAY eetkamerstoel

Het enorme aanbod met eetkamerstoelen op de markt heeft er voor gezorgd dat ook de specifieke eisen van mensen aanzienlijk zijn toegenomen. Tegenwoordig wil iedereen dan ook graag gebruikmaken van eetkamerstoelen die perfect aansluiten op de stijl van hun eetkamer. Dat is perfect mogelijk door te kiezen voor één van de verschillende HAY eetkamerstoelen. Is het voor jou bijvoorbeeld in het bijzonder belangrijk dat je kan rekenen op een zo optimaal mogelijk zitcomfort? In dat geval kan een AAC22 gestoffeerde stoel een interessante keuze zijn. Ben jij iemand die toch vooral houdt van een klassieke spijlenstoel? Ook in dat geval kan je in het aanbod met HAY eetkamerstoelen precies dat exemplaar terugvinden waar je naar op zoek bent. Het model J104 zal namelijk perfect al je vooropgestelde verwachtingen weten in te lossen. In ieder geval mag het duidelijk zijn, ben je op zoek naar nieuwe stoelen voor in je eetkamer? Ontdek dan zeker het aanbod met HAY eetkamerstoelen!