HAY Eettafels

Wanneer je graag een nieuwe eettafel wenst aan te kopen voor in je eetkamer is de kans groot dat je daarbij enkel en alleen op de uitstraling af zal gaan. Dat is natuurlijk ook best logisch, maar er is meer. Een eettafel moet er namelijk niet alleen goed uitzien, daarnaast moet ze ook altijd over een goede kwaliteit en levensduur beschikken. Onderschat namelijk vooral niet hoe intensief een eettafel in de praktijk gebruikt wordt. Gelukkig kan je er voor kiezen om één van de HAY eettafels in huis te halen. De eettafels die door het Deense merk HAY op de markt zijn gebracht bieden je op alle vlakken precies die kwaliteit en betrouwbaarheid waar jij naar op zoek bent. Wil jij ook graag meer te weten komen over de voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van HAY eettafels? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HAY DESIGN

"Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ontdek de volledige collectie van HAY Meubels bij verschillende woonwinkels op Homeblend."

Meer HAY op Pinterest

Een perfecte HAY eettafel voor in elke keuken

Bij het bekijken van het aanbod met HAY eettafels zal het meteen duidelijk worden dat er heel wat verschillende mogelijkheden in terug te vinden zijn. In eerste instantie zijn er bijvoorbeeld de wat klassieke(re) vierkante en langwerpige tafels. Deze zijn bijzonder populair, maar de voorbije jaren scoren ook de ronde eettafels van HAY steeds beter. Is het zo dat jij in de praktijk vaak problemen ondervindt wanneer je bezoekers over de vloer krijgt? Dit omdat je dan bijvoorbeeld over te weinig plaats aan de eettafel beschikt? In dat geval zijn de uitschuifbare HAY eettafels voor jou mogelijks wel interessant! Zoals de naam reeds laat vermoeden kunnen deze tafels in een handomdraai worden verlengd wat er voor zorgt dat je altijd over voldoende plaats aan de eettafel beschikt.

Eettafels boordevol met expertise

Verschillende HAY eettafels die verkrijgbaar zijn werden ontwikkeld door mensen met een ongelofelijke expertise. Neem nu bijvoorbeeld de ronde CPH20 eettafels. Wat veel mensen niet weten is dat deze is gemaakt door Ronan en Erwan Bouroullec. De tafels werden in eerste instantie gemaakt voor de Universiteit van de Deense hoofdstad Kopenhagen, maar zijn tegenwoordig ongelofelijk populaire eettafels. Beschik jij over een wat kleinere eetkamer waardoor je deze eettafel wellicht niet zal kunnen plaatsen? Dat is geen enkel probleem. De Copenhague tafel is namelijk eveneens verkrijgbaar in kleinere afmetingen zodat ze kan worden gebruikt als salontafel of als leuke bartafel!

HAY eettafels in de meest uiteenlopende vormen

De HAY eettafels zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende uitvoeringen. Steeds meer mensen geven dan ook de voorkeur aan een hogere bar- en / of eettafel. Ook dat is geen probleem. HAY stelt dan ook in de praktijk al het mogelijke in het werk om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de wensen en verlangens van de consument. Dit uit zich onder meer onder de vorm van de zogenaamde ‘Loop Stand tafel’. Het betreft hier een tafel welke eveneens perfect verkrijgbaar is als hoog model. Deze tafel komt van de hand van Leif Jorgensen en beschikt over een tafelblad met een toplaag van linoleum en laminaat. Het spreekt voor zich dat deze tafel net als de andere HAY eettafels verkrijgbaar is in tal van verschillende kleuren. Zo komt ze in werkelijk elke eetkamer optimaal tot haar recht!