HAY Ronde Eettafels

Wanneer je van plan bent om een nieuwe eettafel in huis te halen zal je verschillende keuzes moeten maken. Kies je bijvoorbeeld voor een vierkante of voor een rechthoekige eettafel? Deze opties zijn ook lang niet de enige mogelijkheden waar je een keuze uit moet maken. Neem nu bijvoorbeeld het merk HAY. Dit Deense merk heeft er voor gekozen om ook prachtige ronde eettafels in haar assortiment op te nemen. HAY ronde eettafels zien er niet alleen bijzonder uit, daarnaast bevorderen ze ook het sociale aspect van je eetkamer. Ben jij ook geïnteresseerd in het aankopen van een ronde eettafel? Je komt alles te weten over de HAY ronde eettafels in dit interessante blogartikel!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HAY DESIGN

"Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ontdek de volledige collectie van HAY Meubels bij verschillende woonwinkels op Homeblend."

Meer HAY op Pinterest

De sociale voordelen van HAY ronde eettafels

Het aankopen van één van de HAY ronde eettafels zorgt er voor dat je in de praktijk steeds kan rekenen op verschillende voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen is terug te vinden in het sociale aspect van deze eettafels. Op het ogenblik dat je met z’n allen lekker gezellig rond een ronde eettafel plaatsneemt zal je kunnen vaststellen dat het voeren van gesprekken alleen maar nog aangenamer wordt. Is jouw eetkamer dus met andere woorden zoveel meer dan alleen maar een plaats waarin je eet? In dat geval kan het zeker en vast een aanrader zijn om er voor te kiezen om een ronde eettafel van het merk HAY aan te kopen!

Iconische ronde eettafels voor in jouw eetkamer

Verschillende van de HAY ronde eettafels staan er om bekend over een ronduit iconisch design te beschikken. Neem nu bijvoorbeeld de CPH20. Het betreft hier een ronde eettafel welke door Ronan en Erwan Bouroullec in eerste instantie speciaal werd ontworpen voor de universiteit van de Deense hoofdstad Kopenhagen. Al snel werd echter duidelijk dat er bijzonder veel vraag was naar deze speciale eettafel. Ben jij ook wel geïnteresseerd om dit iconische ontwerp in huis te halen, maar heb je geen grote eetkamer? Dan hoeft dat nog niet meteen een probleem te vormen. Je kan er namelijk ook voor kiezen om dit iconische design in huis te halen als salontafel of bartafel.

Laat je verrassen door de unieke kenmerken van ronde eettafels

De HAY ronde eettafels staan garant voor heel wat unieke kenmerken. Niet alleen is er het minimalistische, Scandinavische design, wat bovendien ook te denken van de prachtige kwaliteit waar deze eettafels over beschikken? Wil jij in jouw eetkamer liever geen gebruikmaken van de bekende, standaard eettafels met een vierkante of rechthoekige vormgeving? Dan zijn de HAY ronde eettafels het overwegen zeker waard.

HAY ronde eettafels hoeven niet duur te zijn

Last but not least zal je natuurlijk ook even stil willen blijven staan bij de kostprijs die is verbonden aan HAY ronde eettafels. Nog steeds wordt er vaak gedacht dat mooie design ronde eettafels die ook nog eens kwalitatief zijn uitsluitend aangekocht kunnen worden tegen een relatief hoge kostprijs. Dat is uiteraard helemaal niet juist, in tegendeel. Het Deense merk HAY staat er om bekend steeds een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden aan haar klanten en dat geldt ook voor haar HAY ronde eettafels. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil jij ook graag in jouw eetkamer kunnen genieten van een mooie, ronde eettafel? In dat geval heeft het merk HAY jou ongetwijfeld heel wat moois te bieden!