HAY Stoelen

Het Deense designmerk HAY heeft door de jaren heen een prachtige collectie met stoelen op de markt gebracht. Voor deze HAY stoelen geldt dat ze niet alleen uniek zijn op vlak van uitstraling, bovendien kan je ook nog eens altijd rekenen op een zeer toegankelijk prijskaartje. Het neutrale en bovendien ook tijdloze karakter waar de HAY stoelen over beschikken zorgt er bovendien voor dat je er blijvend genot van zal ondervinden. Ben jij dus met andere woorden nog op zoek naar nieuwe stoelen om in huis te halen? Maak dan absoluut even kennis met de verschillende voordelen die zijn verbonden aan de prachtige HAY stoelen!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HAY DESIGN

"Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ontdek de volledige collectie van HAY Meubels bij verschillende woonwinkels op Homeblend."

Meer HAY op Pinterest

Prachtige HAY stoelen in verschillende stijlen

Wanneer het op het aankopen van nieuwe stoelen aankomt kan er worden vastgesteld dat het merk HAY heel wat interessants te bieden heeft aan haar klanten. Een bekende stoel uit haar assortiment is bijvoorbeeld de ‘About a Chair AAC22’. Het betreft hier een stoel welke beschikt over een gezeept onderstel. Een andere optie is de kenmerkende J77 stoel van het merk HAY welke in het bijzonder tot haar recht komt in een meer klassiek of vintage getint interieur. Ben jij vooral op zoek naar een strakke stoel welke een perfecte aanvulling vormt op je moderne interieur? In dat geval zou je onder meer kijken in de richting van de Elementaire stoel van HAY. Hoe dan ook, welke stijl jouw voorkeur ook precies mag wegdragen, het assortiment met HAY stoelen biedt het je allemaal!

De kuip van je HAY stoelen, verkrijgbaar in verschillende kleuren

Wanneer je er voor kiest om één van de HAY stoelen uit bijvoorbeeld de populaire AAC serie van het merk aan te kopen zal je kunnen concluderen dat deze altijd over een kuip van polypropyleen beschikt. Hierdoor is een speciale vormgeving ontstaan welke perfect tot haar recht komt in menig aantal verschillende interieurstijlen. Bovendien spreekt het voor zich dat deze kuip beschikbaar is in tal van verschillende kleuren. Denk hierbij niet alleen aan wit en zwart, maar ook aan grijs, blauw, geel en rood. Alsof dit nog niet voldoende keuze is bestaat er ook nog een extra mogelijkheid. Zo is het bijvoorbeeld eveneens mogelijk om de kuip te bekleden met verschillende zogenaamde Kvadratstoffen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, ongeacht de uitstraling waar jij de voorkeur aan geeft, HAY stoelen bieden het je allemaal!

HAY stoelen zijn zeer betaalbaar

Last but not least is er natuurlijk ook het prijskaartje waar HAY stoelen over beschikken. De prachtige uitstraling van deze stoelen zorgt er voor dat veel mensen al snel vrezen dat er ook een stevige kostprijs aan verbonden is. Dat is echter helemaal niet het geval. HAY staat er namelijk om bekend een merk te zijn welke het belangrijk vindt dat haar woonartikelen ten allen tijde zo toegankelijk mogelijk zijn geprijsd. Dat geldt zeker ook voor de HAY stoelen. Of je nu met andere woorden op zoek bent naar nieuwe eetkamerstoelen of je bijvoorbeeld een leuke stoel voor in je kantoor wenst aan te kopen, in al deze gevallen is het zeker de moeite waard om te kijken in de richting van de scherp geprijsde HAY stoelen!