HK Living Kasten

Het in 2009 gelanceerde interieurmerk HK Living heeft de voorbije jaren enkele werkelijk prachtige kasten op de markt gelanceerd. De HK Living kasten weten zich op verschillende vlakken te onderscheiden van de concurrentie. In eerste instantie beschikken de kasten namelijk over een design welke meteen in het oog zal springen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat alle kasten worden geproduceerd met aandacht voor niet alleen het milieu, maar ook voor kwaliteit. Niet voor niets kan je na het kopen van HK Living kasten daar gegarandeerd heel wat jaren genot van ondervinden. In ieder geval, wil jij ook graag één of misschien zelfs meerdere kasten van het merk HK Living in huis halen? Wij stellen op deze pagina alvast enkele toppers aan je voor en vertellen je graag wat deze kasten nu zo interessant maakt.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HK LIVING

"Het Nederlandse design merk HK Living is in 2008 opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. De inspiratie voor hun collectie meubels & woonaccessoires halen zij uit het verleden en dit maken zij uniek dankzij “eclecticisme”: de combinatie van twee of meer historische stijlen. In deze grote collectie brengt HK Living een mooie balans tussen de look-en-feel van toen en de functionaliteit van nu. Dankzij deze enorme collectie is het dan ook geen geheim dat er voor ieder wel wat leuks tussen zit. Dat is HK Living!"

Meer HK Living op Pinterest

Kasten met een uitgesproken design

In eerste instantie is het tegenwoordig zo dat veel mensen er helemaal niet op zitten te wachten om een standaard kast te kopen. Meer dan ooit beschikt een kast dan ook niet alleen maar over een praktisch aspect, maar doet ze ook dienst als een eyecatcher binnen een interieur. In het aanbod met HK Living kasten zijn in ieder geval heel wat uiteenlopende exemplaren terug te vinden. Ben jij iemand die houdt van een retro stijl en wil je dit ook graag terugzien in de kast(en) die je gaat kopen? In dat geval kan je daarvoor kijken in de richting van de zogenaamde ‘Webbing’ kasten die door HK Living op de markt zijn gebracht. Deze beschikken over een uitgesproken klassiek design welke liefhebbers van vintage absoluut zal weten te bekoren. Dit betekent overigens niet dat er geen HK Living kasten bestaan voor mensen die eerder houden van een strakke, moderne stijl, in tegendeel.

Ontdek ook de prachtige vitrinekasten van HK Living!

Bij het bekijken van het aanbod met HK Living kasten zal je meteen ook kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende vitrinekasten in terug te vinden zijn. Dergelijke kasten zijn dan ook ongelofelijk populair. Veel mensen vinden het fantastisch wanneer ze hun verzamelobjecten op deze manier in de kijker kunnen zetten. Dat is echter nog niet alles. Wat bijvoorbeeld ook te denken van je glazen en / of van je volledige servies? Het zijn stuk voor stuk zaken die perfect in één van de prachtige vitrinekasten van HK Living geplaatst kunnen worden. Ook deze HK Living kasten zijn overigens verkrijgbaar in verschillende stijlen waardoor je ze moeiteloos in elk gewenst interieur kan integreren.

Geproduceerd met aandacht voor kwaliteit

Wanneer je er voor kiest om een nieuwe kast te kopen is het vanzelfsprekend dat je er zeker van wil kunnen zijn dat je kiest voor een betrouwbaar exemplaar welke over een solide constructie beschikt. Het is namelijk niet de bedoeling dat de inhoud van je kast plots naar beneden valt. Ook op dit vlak kan je bij de HK Living kasten op beide oren slapen. Alle kasten uit het aanbod van dit Nederlandse merk worden met de grootst mogelijke aandacht voor kwaliteit geproduceerd. Dit betekent dat je altijd bent verzekerd van een zeer degelijke kast waar je bovendien ook nog eens vele jaren genot van zal ondervinden.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]