HK Living stoelen

Het Nederlandse merk HK Living welke werd opgericht in het jaar 2009 staat er om bekend de meest uiteenlopende meubels evenals woonaccessoires te maken voor in huis. Stoelen vormen wellicht één van de belangrijkste elementen in onze woning. Dit omwille van verschillende redenen. Stoelen zorgen er in eerste instantie uiteraard voor dat ons interieur comfortabeler wordt, maar daarnaast beschikken ze ook over een zekere, visuele aantrekkingskracht. Dit geldt niet in het minst voor de HK Living stoelen. Deze stoelen staan er namelijk niet alleen om bekend vervaardigd te worden uit de meest aantrekkelijke materialen, daarnaast zijn ze ook nog eens lekker scherp geprijsd. Kan jij ook al niet meer wachten om kennis te maken met de HK Living stoelen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HK LIVING

"Het Nederlandse design merk HK Living is in 2008 opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. De inspiratie voor hun collectie meubels & woonaccessoires halen zij uit het verleden en dit maken zij uniek dankzij “eclecticisme”: de combinatie van twee of meer historische stijlen. In deze grote collectie brengt HK Living een mooie balans tussen de look-en-feel van toen en de functionaliteit van nu. Dankzij deze enorme collectie is het dan ook geen geheim dat er voor ieder wel wat leuks tussen zit. Dat is HK Living!"

Meer HK Living op Pinterest

HK Living stoelen in verschillende stijlen

Bij het bekijken van het assortiment met HK Living stoelen zal je kunnen vaststellen dat er stoelen in terug te vinden zijn in tal van verschillende stijlen. Zo maken we een onderscheid tussen stoelen met een industrieel design en de exemplaren die beschikken over een bohemian look. Voor mensen die houden van een meer modernere stijl zijn er uiteraard eveneens verschillende mogelijkheden terug te vinden in het aanbod van HK Living. Het mag dan ook duidelijk zijn, ongeacht de stijl van interieur waar jouw voorkeur naar uitgaat, het is altijd mogelijk om stoelen te kopen die perfect aan je verwachtingen zullen weten te voldoen.

Het bekledingsmateriaal bij HK Living stoelen

Bovenstaande informatie heeft reeds duidelijk gemaakt dat de HK Living stoelen in menig aantal verschillende stijlen gerealiseerd kunnen worden. Dat de HK Living stoelen zich kunnen kenmerken door tal van verschillende stijlen is onder meer het gevolg van het feit dat ze zijn afgewerkt met verschillende bekledingsmaterialen. Er kan op dit vlak bijvoorbeeld worden gekozen voor stoelen die zijn afgewerkt met rotan, maar wat ook te denken van exemplaren die zijn afgewerkt met fluweel? Daarnaast is het ook nog eens zo dat er bij verschillende HK Living stoelen werd gekozen voor het gebruik van ribstof. In ieder geval, heb jij dus een voorkeur voor een specifiek materiaal waarmee je stoelen moeten zijn afgewerkt? Ook in dat geval weet het aanbod met HK Living stoelen meer dan waarschijnlijk wel aan jouw verwachtingen tegemoet te komen.

HK Living stoelen met of zonder armleuningen

De vormgeving waar de HK Living stoelen over beschikken is vaak meer dan verrassend te noemen. Neem nu bijvoorbeeld de HK Living Webbing Zwarte Stoel. Deze stoel is een ware eyecatcher voor elk interieur terwijl ze toch over een vrij eenvoudige opzet beschikt. Een ander minimalistisch design welke toch reeds heel wat mensen aangenaam heeft weten te verrassen kan worden vastgesteld bij de HK Living Metal Wire Armstoel. Deze stoel is zoals de naam reeds laat vermoeden vervaardigd uit metaaldraad waardoor ze garant staat voor een ruimtelijk design. Hou tot slot bij het uitkiezen van jouw HK Living stoelen ook rekening met het al dan niet vereist zijn van armleuningen. Hoe dan ook, ongeacht de eisen welke jij verbindt aan jouw nieuwe stoelen, het mag duidelijk zijn dat het nooit kwaad kan om even kennis te maken met het beschikbare assortiment met HK Living stoelen.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Je vloer verbouwen? Met deze 3 tips vind jij het juiste ondervloer materiaal

Iedere verbouwing eist planning en organisatie. Het verbouwen van je vloer is een project dat [...]

Voor- en nadelen van investeren in een beleggingspand

Investeren in vastgoed is een uitstekende methode om vermogen mee op te bouwen. Zoals bij [...]

Waarom kiezen mensen voor het beveiligen van de woning

U ziet het tegenwoordig steeds vaker voorkomen: huizen en panden voorzien van een alarminstallatie, camerasysteem [...]

Jouw wooncomfort verbeteren: hier kan je aan denken

In een tijd waarin we vaak druk bezig zijn, willen we thuis zo veel mogelijk [...]

Welke lichtsterkte en lichtkleur moeten lampen hebben in elke ruimte in huis?

Licht is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het [...]

Veranda voordelen? Alle voordelen van een veranda

Een veranda is veel meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan je huis. Het brengt [...]

Pakket brievenbus voordelen? Alle voordelen van een pakketbrievenbus

In de moderne wereld, waar online winkelen een tweede natuur is geworden, is de behoefte [...]

Zo krijg je meer licht in huis: verbouwen of niet?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je huis wat somber en donker aanvoelt, zelfs [...]