House Doctor Lampen

Een stijlvol en vooral persoonlijk getint interieur. Dat is precies wat veel mensen tegenwoordig graag willen realiseren. Dat hoeft ook helemaal geen probleem te zijn, zolang je er maar voor kiest om objecten in je interieur op te nemen van bijzondere en ietwat eigenwijze merken. Op deze manier zal je altijd voorkomen dat je geconfronteerd wordt met een saai en eentonig interieur. Een belangrijk deel van de uitstraling waar een ruimte over beschikt wordt gerealiseerd door de verlichting die er in wordt aangebracht. Kies je de foute lampen? Dan zal dat de look & feel van de ruimte in kwestie meteen negatief beïnvloeden. Het kan gelukkig ook anders. Op deze pagina laten we je graag kennismaken met de House Doctor lampen!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HOUSE DOCTOR

"Het merk ‘House Doctor’ behoort eigenlijk toe aan de gelijknamige ‘House Doctor Group’. Onder deze groep vallen ook nog heel wat andere merken. Het gaat hierbij dan om onder meer ‘Monograph’, ‘Meraki’ en ‘Nicolas Vahé’. De House Doctor meubels weten zich echter te onderscheiden omwille van hun aansprekende, Scandinavische stijl met typisch Boheemse elementen. Het resultaat is een werkelijk fantastische collectie die het hart van menig aantal interieurliefhebbers ongetwijfeld sneller zal doen slaan."

Meer House Doctor op Pinterest

Wat maakt House Doctor lampen zo speciaal?

De tijd dat de lampen in je interieur er alleen maar voor moesten zorgen dat er voldoende licht in de ruimte aanwezig was behoort definitief tot het verleden. Tegenwoordig vormt elke lamp die je in huis ophangt ook een deel van je interieur. Door te kiezen voor ééntonige, nietszeggende lampen doe je de uitstraling van je woning dus danig tekort. Wanneer je een kijkje neemt in de collectie met lampen van House Doctor wordt echter meteen duidelijk dat het ook anders kan. Elke lamp welke door dit merk op de markt is gebracht is immers een prachtig design accessoire welke haar gelijke niet kent. Bovendien lenen de lampen zich ook nog eens prima om geïntegreerd te worden in zo goed als elk interieur.

Een lichtgevende eye-catcher voor jouw huis

Eigenlijk moeten we de House Doctor lampen niet gewoon maar lampen noemen. Wanneer we dat wel doen doen we immers afbreuk aan het bijzondere karakter waar deze eye-catchers over beschikken. Over elke lamp die door House Doctor op de markt wordt gebracht wordt dan ook duidelijk goed nagedacht. Over welke specifieke uitstraling dient ze te beschikken en hoe kan deze look gecombineerd worden met een zo optimaal mogelijke kwaliteit? Het is slechts één van de vele vragen waardoor House Doctor rekening mee wordt gehouden.

Altijd een echt bijzondere lamp in huis

Bovenstaande maakt reeds duidelijk dat het in huis halen van één van de House Doctor lampen altijd een mooie meerwaarde kan zijn voor elke woning. Uiteraard is het zo dat er ook een keuze kan worden gemaakt uit verschillende soorten lampen. Zo zijn er niet alleen de House Doctor hanglampen, maar ook wandlampen. Voor welke van deze opties jij uiteindelijk zal gaan kiezen is uiteraard een volledig persoonlijke keuze. Eén ding staat in ieder geval wel vast, met een House Doctor lamp haal je steeds een echt bijzondere lamp in huis!