It’s About RoMi Lampen

It’s about RoMi lijkt op het eerste zicht dan misschien wel een Engels merk te zijn, dat is het niet. Sterker nog, It’s about RoMi is een uniek verlichtingsmerk van Nederlandse bodem. Het designlabel werd in het leven geroepen in het jaar 1993 en ontwerpt sindsdien de mooiste lampen voor in ieders interieur. Wanneer je kiest voor één van de It’s about RoMi lampen zal je kunnen vaststellen dat je niet alleen kiest voor kwaliteit en design, maar ook voor een betaalbaar prijskaartje. Het hoeft dan ook in het geheel niet te verbazen dat de It’s about RoMi lampen bij zoveel mensen op een aanzienlijke populariteit kunnen rekenen.

Uit welke It’s about RoMi lampen kan je allemaal kiezen?

Het assortiment met It’s about RoMi lampen bestaat uit heel wat verschillende mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat er ook verschillende soorten lampen in zijn terug te vinden. Dit betekent concreet dat je bijvoorbeeld kan kiezen voor een hanglamp, maar ook een kroonluchter, een tafellamp en een vloerlamp behoren tot de mogelijkheden. Ook wanneer je op zoek bent naar sfeerverlichting of toch eerder naar praktische verlichting zal je kunnen vaststellen dat het aanbod met It’s about RoMi lampen het je allemaal kan bieden.

Prachtige designlampen uit hartje Amsterdam

Aan het roer bij It’s about RoMi staan Rob, Norman Jean en Michiel. Zij zijn verantwoordelijk voor de prachtige designlampen die het merk It’s about RoMi op de markt brengt. Dit gebeurt overigens vanuit het hart van de Nederlandse hoofdstad. Eén van de bekendste series met It’s about RoMi lampen is de zogenaamde ‘Nashville’ reeks. Deze reeks bevat enkele fantastisch mooie lampen die zowel op vlak van kwaliteit als uitstraling weten te verbazen.

Verschillende collecties met It’s about RoMi lampen

Het merk It’s about RoMi wil er graag voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen precies die lampen in huis kunnen halen waar ze naar op zoek zijn. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooi aanbod waarin verschillende collecties zijn terug te vinden. Het gaat hierbij niet alleen om de collectie Athens, maar ook om Biarritz, Brighton en Chicago en Glasgow. Andere collecties met lampen van It’s about RoMi zijn Kobe, Marrakesh, Nashville en Oslo. Wil jij er absoluut zeker van kunnen zijn dat je uiteindelijk precies die lampen aan zal kopen die aan al je verwachtingen weten te voldoen? Dan is het zonder meer de moeite waard om je even grondig te verdiepen in de verschillende collecties met It’s about RoMi lampen.

Prachtige lampen tegen een interessante prijs

Heb jij één of misschien zelfs meerdere It’s about RoMi lampen gevonden waar je wel geïnteresseerd in bent? In dat geval zal je ook kunnen vaststellen dat deze lampen steeds worden aangeboden tegen een toegankelijk prijskaartje. Dit zorgt er in de praktijk voor dat ongelofelijk veel mensen kunnen genieten van de interessante voordelen die het gebruik van It’s about RoMi lampen met zich meebrengt. Ook dit is natuurlijk alleen maar een uitstekende extra reden om er voor te kiezen om één van deze vele, prachtige lampen in huis te halen.