La Forma Kasten

Het Spaanse merk La Forma staat er om bekend door de jaren heen een prachtig assortiment met kasten te hebben samengesteld. Alle kasten die deel uitmaken van het aanbod van La Forma zijn gemaakt met aandacht voor de eisen van de hedendaagse consument. Dit betekent in eerste instantie dat de kasten over een duurzaam karakter beschikken. Bovendien werd er vanaf het begin voor gekozen om een ruim aanbod aan stijlen aan te bieden. Dit zorgt er voor dat de La Forma kasten niet alleen tot hun recht kunnen komen in een klassiek, maar even goed in een landelijk als een industrieel als een modern interieur.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK LA FORMA

"La Forma is een Spaans design merk welke deel uitmaakt van de zogenaamde Julia Group. Het merk staat er om bekend de meest uiteenlopende design meubels op de markt te brengen. La Forma beschikt reeds over een vrij lange geschiedenis. Ze werd dan ook opgericht in het jaar 1982. Door de jaren heen heeft het Spaanse merk een stevige reputatie opgebouwd binnen de meubelindustrie. De La Forma meubels beschikken steevast over drie belangrijke uitgangspunten, te weten design, kwaliteit en duurzaamheid. Ben jij dus met andere woorden ook op zoek naar nieuwe, kwalitatieve meubels voor in jouw woning? In dat geval kan het zonder meer de moeite waard zijn om te kijken in de richting van het merk La Forma!"

Meer La Forma op Pinterest

La Forma kasten: veelzijdige modellen en vormen

Bij het bekijken van het assortiment met La Forma kasten wordt in eerste instantie meteen duidelijk dat het merk er voor heeft gekozen om af te stappen van de standaard vormgeving waar een kast over ‘moet’ beschikken. Uiteraard zijn er rechthoekige exemplaren in het assortiment van La Forma terug te vinden, maar er is ook sprake van heel wat alternatieven. Wat bijvoorbeeld te denken van de bijzonder vormgegeven ‘Console Helia’? Of misschien is de Mahon boekenkast van walnoot fineer wel iets voor jou? Mag er helemaal een hoekje af zijn (niet letterlijk) van jouw kast? In dat geval is er natuurlijk ook nog de razend populaire Helia Opbergkast met haar ronde design! Het mag in ieder geval duidelijk zijn, welke vorm jij ook in gedachten mag hebben voor jouw nieuwe kast, het kan bij La Forma allemaal!

La Forma kasten in verschillende materialen

De La Forma kasten die op de markt zijn verschenen zijn vervaardigd uit de meest uiteenlopende materialen. Dit betekent concreet dat er bijvoorbeeld kasten aangekocht kunnen worden van het merk die zijn vervaardigd uit Acaciahout, maar wat bovendien ook te denken van exemplaren van gehard glas? Daarnaast is het ook zo dat er bij menig aantal La Forma kasten gebruik wordt gemaakt van een combinatie van hout, zink en koper. Afhankelijk van de exacte materialen waar gebruik van wordt gemaakt is het steeds mogelijk om over te gaan tot het kopen van La Forma kasten die over een zeer specifieke stijl beschikken.

Liever een open geheel? Kies voor La Forma opbergrekken!

Bijzonder veel mensen vinden het tegenwoordig van belang dat er zo weinig mogelijk “obstakels” in hun interieur zijn terug te vinden. Op het ogenblik dat ook jij vooral interesse hebt in het creëren van een zo strak mogelijk geheel kan het dan ook de moeite waard zijn om te kijken in de richting van de opbergrekken van La Forma. Buiten de La Forma kasten beschikt het merk namelijk eveneens over een ruime keuze op vlak van wandrekken. Net zoals het geval is voor de kasten van La Forma geldt ook voor de rekken dat deze steevast kunnen worden aangekocht in de meest uiteenlopende stijlen!