Label51 Eettafels

Een eettafel wordt elke dag opnieuw vrij intensief gebruikt. Dit bovendien niet door één, maar wel door meerdere leden van het gezin. Omwille van deze reden is het dan ook erg belangrijk dat een eettafel er niet alleen goed uitziet, maar ook echt kwalitatief is. De Label51 eettafels weten op dat vlak de verwachtingen probleemloos in te lossen. Bij het produceren van de eettafels van Label51 wordt er steeds bijzondere aandacht besteed aan de kwaliteit van de materialen waar gebruik van wordt gemaakt. Dit zorgt er voor dat je altijd gedurende een lange tijd oprecht kan genieten van de kwaliteit waar de Label51 eettafels over beschikken.

OVER HET MERK LABEL51

"Zou je graag meubels en / of woonaccessoires in huis willen halen van een bekend, Nederlands merk? In dat geval is Label51 zeker en vast een merk die het ontdekken waard is. Deze Nederlandse ontwerper beschikt over een ruime collectie bestaande uit niet alleen unieke meubels, maar ook allerhande decoratie en verlichting. Zowel de Label51 meubels als de andere producten staan er om bekend uitstekend inzetbaar te zijn in een verscheidenheid aan inrichtingen. Heb je een voorkeur voor een industriële look, voor een design interieur of voor een eerder landelijke uitstraling? Het is allemaal perfect realiseerbaar met de meubels en woonaccessoires uit het aanbod van Label51!"

Meer Label51 op Pinterest

Bijzondere aandacht voor kwaliteit

Label51 staat er om bekend bijzondere aandacht te besteden aan de kwaliteit van al haar meubels. Dit geldt zeker ook voor de Label51 eettafels. Met name de populaire eettafel ‘Brussels’ is bijvoorbeeld met de hand gemaakt. Dit zorgt er voor dat er echt bijzondere aandacht is besteed aan alle details van de tafel. Dit niet alleen op vlak van kwaliteit, maar ook voor wat de afwerking betreft. Omwille van het feit dat elke eettafel Brussels van Label51 met de hand is gemaakt is geen enkel exemplaar voor de volle honderd procent hetzelfde.

Eettafels met een echt duurzaam karakter

Tijdens de productie van de Label51 eettafels wordt er steeds rekening gehouden met het milieu. Zo zijn er verschillende eettafels terug te vinden in het assortiment van dit merk welke zijn vervaardigd uit mangohout. Het betreft hier niet alleen een bijzonder duurzame, maar ook milieuvriendelijke houtsoort welke er om bekend staat boordevol karakter te zitten. Ben je dus niet alleen op zoek naar een karaktervolle eettafel, maar wil je ook graag dat deze over echt duurzame eigenschappen beschikt? Dan is het zeker de moeite waard om even de verschillende Label51 eettafels onder de loep te nemen.

Label51 eettafels voor in elke keuken

Elke keuken beschikt natuurlijk over diens eigen, specifieke uitstraling. Het is niet meer dan normaal dat je de stijl van je keuken ook terug wil zien komen in de eettafel die je in huis haalt. De eettafel vormt immers het centrale object in jouw eetkamer. De Label51 eettafels zijn gelukkig verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen. Dit zorgt er voor dat ze eigenlijk perfect in lijn kunnen liggen met elke stijl van keuken. Heb je een moderne of eerder een klassieke keuken? Of heb je er voor gekozen om jouw keuken in te richten in een eerder landelijke stijl? In al deze verschillende gevallen zijn er Label51 eettafels verkrijgbaar die perfect aan jouw vooropgestelde verwachtingen zullen weten te voldoen!