Label51 Salontafels

Tijdens het vervaardigen van de Label51 salontafels wordt er steeds goed gekeken naar de eisen waar de hedendaagse interieurliefhebber over beschikt. Dit begint reeds bij de keuze van het materiaal. Tijdens het produceren van de Label51 salontafels wordt er bijvoorbeeld veelvuldig gebruik gemaakt van kwalitatief hout, metaal en acacia. Daarnaast spreekt het voor zich dat de salontafels welke deel uitmaken van het Label51 assortiment eveneens in verschillende vormen worden op de markt gebracht. Veel mensen geven tegenwoordig bijvoorbeeld de voorkeur aan een rond salontafeltje. Ben jij eerder iemand die houdt van een rechthoekig of een vierkant salontafeltje? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Welke eisen of verwachtingen jij dus met andere woorden ook voor jouw salontafel in gedachten mag hebben, Label51 weet ze zonder enig probleem te realiseren.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK LABEL51

"Zou je graag meubels en / of woonaccessoires in huis willen halen van een bekend, Nederlands merk? In dat geval is Label51 zeker en vast een merk die het ontdekken waard is. Deze Nederlandse ontwerper beschikt over een ruime collectie bestaande uit niet alleen unieke meubels, maar ook allerhande decoratie en verlichting. Zowel de Label51 meubels als de andere producten staan er om bekend uitstekend inzetbaar te zijn in een verscheidenheid aan inrichtingen. Heb je een voorkeur voor een industriële look, voor een design interieur of voor een eerder landelijke uitstraling? Het is allemaal perfect realiseerbaar met de meubels en woonaccessoires uit het aanbod van Label51!"

Meer Label51 op Pinterest

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

De Label51 salontafels zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende, uiteenlopende afmetingen. Dat is ook nodig, want geen enkele salon is uiteraard hetzelfde. Beschik je over een grote salon die je graag op een praktische manier wenst in te richten? Wil je daarbij voldoende ruimte voorzien voor mogelijke gasten die bij je op bezoek zullen komen? Dan zal je daar absoluut rekening mee willen houden bij het kopen van een nieuwe salontafel. Er zijn in ieder geval Label51 salontafels verkrijgbaar van 110x60x46 als van 90x60x46 als van 80x80x46 centimeter. Welke afmetingen jij dus met andere woorden in gedachten hebt voor jouw nieuwe salontafel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Label51!

Een individuele salontafel of een salontafel setje kopen?

Wie de Label51 bijzettafels kent weet dat ook de salontafels van dit merk vaak aangekocht kunnen worden in een setje van twee. Uiteraard beschikken de twee salontafels in dit geval niet over dezelfde afmetingen, in tegendeel. Het ene salontafeltje is dan ook veelal net wat kleiner dan het andere. Dit zorgt er voor dat je de twee Label51 salontafels van je keuze probleemloos in elkaar kunt schuiven. Hierdoor nemen ze niet nodeloos veel plaats in op het ogenblik dat ze niet worden gebruikt. Dergelijke salontafels zijn dan ook uitermate geschikt voor salons waarin er slechts een beperkte hoeveelheid aan ruimte beschikbaar is.

Label51 salontafels in een kleur naar wens

Niet alleen de vorm en het type materiaal waar gebruik van wordt gemaakt bij het produceren van de Label51 salontafels is belangrijk. Het spreekt voor zich dat je eveneens rekening zal willen houden met de kleur waar jouw potentiële salontafel over beschikt. Het is opvallend dat er voor de Label51 salontafels op dit vlak vooral is gekozen voor een neutrale uitstraling. Het zijn dan ook vooral naturel kleuren die het aanbod met salontafels van het merk Label51 kenmerken. Voor liefhebbers van een strak en modern interieur zijn er evenwel ook salontafels te bestellen die beschikken over een witte, grijze en / of zwarte kleur.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]