Over Homeblend

Homeblend is jouw plek voor wonen, koken & lifestyle. Laat je inspireren en vind alles voor jouw thuis bij de leukste online woonwinkels op één plek. Meer dan 100.000 producten voor in én om het huis van meer dan 100+ online woonwinkels. Het doel: jou inspireren door het aanbod van al deze online woonwinkels te bundelen per product, maar ook middels blogs, artikelen en shopblogs. Heb jij jouw favoriete item gevonden, klik dan door naar jouw favoriete woonwinkel en bestel het product direct.

Gastblogs van interieurshops

Verkoop jij de leukste woonaccessoires, ben jij hier super enthousiast over én ben je heel actief op social media? Wij vinden het onwijs tof om jouw shop uit te lichten in onze ’Shop-in-the-picture’ blogs. Om jou te helpen vragen wij hier vanzelfsprekend geen geld voor. Meer informatie over welke informatie wij precies van jou nodig hebben kun je opvragen bij Marieke via info@homeblend.nl.

Samenwerken voor merken

Homeblend biedt interessante mogelijkheden voor merken om hun merk, collectie of product onder de aandacht te brengen bij een grote groep interieurliefhebbers. Het liefst gaan we voor een samenwerking voor de lange termijn. Hierbij verkoopt Homeblend deze meubels en woonaccessoires nooit zelf, maar linkt bezoekers hierbij door naar de pagina van het merk of verkopende online woonwinkel(s). Hiervoor zijn verschillende promotiemogelijkheden bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met Marieke via info@homeblend.nl.

Samenwerken voor woonwinkels

Homeblend heeft een enorm bereik voor online woonwinkels. Dit combineren wij met een hoog conversiepercentage van doorgestuurd verkeer naar de online woonwinkels. Heeft jouw woonwinkel onderscheidende producten én een goede, betrouwbare webwinkel, dan kunnen wij ook (een selectie van) jouw producten opnemen op Homeblend. Hiervoor rekenen wij een vaste vergoeding per klik (CPC), eventueel met een maximum maandbedrag vooraf. Om jouw producten ook te laten opnemen op Homeblend kun je contact opnemen met Thijs via info@homeblend.nl.

Nieuw: naast het promoten van producten bieden wij ook bannering-mogelijkheden om de naamsbekendheid te promoten tegen een vast maandbedrag. Vooraf weten waar je aan toe bent én maximaal profiteren van de snelle groei van Homeblend. Andere ideeën? Let’s chat!

Volg Homeblend op instagram!