PTMD Hanglampen

Van alle lampen die op de markt zijn terug te vinden verkiezen veel mensen toch nog steeds de hangende exemplaren. Ondanks het feit dat deze net wat meer plaats in beslag nemen dan bijvoorbeeld wandlampen dragen ze immers altijd bij aan de uitstraling van het interieur. Neem nu bijvoorbeeld de PTMD hanglampen. Deze lampen staan er om bekend zoveel meer te zijn dan alleen maar een object welke zorgt voor verlichting. Elke hanglamp die door PTMD op de markt wordt gebracht is een meesterwerk op zich. Ben jij hier wel benieuwd naar en wil je dan ook graag kennismaken met de verschillende hanglampen van PTMD? Dat kan op deze pagina!

71,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

435,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

77,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

66,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

-25%
87,00

Op voorraad. Binnen 1-5 dagen geleverd.

OVER HET MERK PTMD

"PTMD is een meubelbedrijf van Nederlandse bodem. Het bedrijf beschikt bovendien reeds over een vrij lange geschiedenis. Ze werd dan ook opgericht in het jaar 1992. De PTMD meubels zijn steeds het resultaat van een reis rond de wereld op zoek naar inspiratie voor het creëren van interieurelementen die over een echt uniek karakter beschikken. Op deze manier kan er bijvoorbeeld een bijzondere mix tot stand komen van chique en industrieel design. Het assortiment met PTMD meubels is door de jaren heen ook sterk uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar een metalen kast met een industrieel karakter of je leuke velvet poefjes en fauteuils wenst te bestellen, het kan allemaal met de collectie van PTMD!"

Meer PTMD op Pinterest

Stuk voor stuk unieke meesterwerkjes

Om zich te kunnen onderscheiden van de massa heeft PTMD er voor gekozen om verschillende unieke samenwerkingsverbanden aan te gaan. In eerste instantie heeft men bijvoorbeeld een samenwerking met verschillende, creatieve kunstenaars. Deze samenwerking heeft er voor gezorgd dat door de jaren heen de lampen van PTMD zijn opgemerkt door heel wat veeleisende interieurliefhebbers. Dit is echter niet alles. PTMD wil er namelijk op toezien dat elke lamp met de meest optimale zorg en liefde wordt geproduceerd. Hiervoor werkt ze samen met de meest vakkundige producenten. Tel daar ook nog eens een uitgebreid netwerk van gepassioneerde detaillisten bij op en het mag duidelijk zijn dat de PTMD hanglampen stuk voor stuk unieke meesterwerkjes zijn die beslist een plaats verdienen in jouw interieur!

Een luxueuze uitstraling voor elk interieur

Bovenstaande zegt het eigenlijk al een beetje, de PTMD hanglampen zijn zoveel meer dan alleen maar hanglampen. Buiten het feit dat ze natuurlijk zorgen voor een mooie verlichting van de ruimte zijn het ook luxueuze eye-catchers die elk interieur van meer elan voorzien. Het feit dat er bij het produceren van deze hanglampen uitsluitend gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen zorgt er bovendien op haar beurt voor dat je lampen in huis haalt waar je ongelofelijk lang plezier van zal ondervinden.

Ontdek de prachtige PTMD hanglampen collectie nu zelf!

Ben je helemaal geen fan van een eenzijdig, standaard interieur? Ben je bijgevolg steeds weer op zoek naar mogelijkheden om je interieur nieuw leven in te blazen? In dat geval is het altijd een aanrader om je even te verdiepen in de collectie met PTMD hanglampen. Deze ruime collectie bevat een groot aantal prachtige en unieke hanglampen die praktische eigenschappen combineren met een echt aantrekkelijke uitstraling. Ben jij dus ook op zoek naar één of meer bijzondere hanglampen voor in je huis? Zoek dan niet verder en ontdek nu de prachtige exemplaren uit de collectie van het merk PTMD!