Richmond Dressoirs

In elke woonkamer moet er eigenlijk wel een dressoir zijn terug te vinden. Een dressoir wordt tegen de muur aan geplaatst en vervult eigenlijk een dubbele functie. In eerste instantie is het bijvoorbeeld mogelijk om op een dressoir mooie decoratieve objecten te plaatsen. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk eveneens zo dat je ook in de dressoir heel wat spullen kan opbergen. Om welke spullen dat dan precies gaat is uiteraard geheel aan jou. Wanneer jij graag wil dat je dressoir er niet alleen goed uitziet, maar tegelijkertijd ook nog eens erg kwalitatief is, is het zeker de moeite waard om even te kijken in de richting van de Richmond dressoirs. Deze dressoirs zijn een streling voor het oog en bieden bijgevolg een absolute meerwaarde in heel wat verschillende soorten interieurs.

Keuze tussen een open of een gesloten dressoir

Vroeger was het vaak zo dat een dressoir eigenlijk altijd gesloten moest kunnen worden. Dat zorgde er voor dat een groot deel van de inhoud niet zichtbaar was. Tegenwoordig is dat nog altijd mogelijk, maar toch kiezen veel mensen voor een dressoir met een meer open karakter. Ook deze zijn zonder probleem terug te vinden in het aanbod met Richmond dressoirs. Bij het bekijken van de verschillende richopties valt bijvoorbeeld meteen de ‘TV Dressoir Herringbone’ op. Dit is één van de bekendste open dressoirs van het merk die een ware streling zijn voor het oog. De ietwat industrieel getinte uitstraling zorgt er voor dat ze zowel in een klassiek als in een moderner vormgegeven interieur moeiteloos tot haar recht komt.

Richmond dressoirs in verschillende stijlen ontdekken

Heel wat meubels die deel uitmaken van het aanbod van Richmond staan er om bekend over een industrieel karakter te beschikken. Dit gezegd zijnde komen ook mensen die fan zijn van andere stijlen absoluut aan hun trekken. Zo zijn er in het assortiment met Richmond dressoirs eveneens exemplaren terug te vinden die over een meer landelijke of zelfs een moderne stijl beschikken. Daarnaast spreekt het voor zich dat er ook altijd verschillende kleuren beschikbaar zijn. Geef jij de voorkeur aan een dressoir die is afgewerkt in het wit of kies je toch eerder voor een zwarte look? Het behoort allemaal zonder probleem tot de mogelijkheden!

Een gedurfde dressoir? Geen enkel probleem!

Richmond staat er om bekend een merk te zijn welke niet alleen durft te innoveren, maar ook graag wil experimenteren. Dit blijkt uit verschillende zaken. In het assortiment met Richmond dressoirs is bijvoorbeeld de dressoir ‘Backbone Goud’ terug te vinden. Als dit geen echte eye-catcher is voor in de woonkamer dan weten we het ook niet meer! Deze Richmond dressoir bestaat in verschillende uitvoeringen, maar is altijd gemaakt van zwart gebeitst eiken waarvan delen zijn belegd met een chique visgraatmotief. Wat deze dressoir pas echt één van de meest opvallende Richmond dressoirs maakt op de markt is echter het metalen onderstel. Deze is prachtig verguld waardoor ze echt een meerwaarde betekent voor jouw interieur. In ieder geval mag het duidelijk zijn, het aanbod met Richmond dressoirs is altijd het ontdekken waard!

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]