Uit eten in Zwolle

Zwolle is een erg leuke stad waar heel wat fijne horecazaken in terug te vinden zijn. Wanneer je de restaurants in Zwolle van naderbij gaat bekijken zal je kunnen vaststellen dat deze stuk voor stuk uitpakken met enkele unieke eigenschappen. Uiteraard is het mogelijk dat een restaurant zich richt op een bepaalde, specifieke keuken, maar wat ook te denken van de uitstraling van het interieur? Het interieur waar een restaurant over beschikt is toch één van de eerste zaken die je ziet. Wil jij niet zomaar uit eten in Zwolle, maar zou je graag willen kunnen genieten in een echt bijzonder restaurant? In dat geval is het zeker de moeite waard om even kennis te maken met de horecazaken die wij voor jou op een rijtje hebben gezet!

Ingeburgerd

Ben je op zoek naar leuke restaurants in Zwolle die 100 procent biologische gerechtjes aanbieden aan hun klanten? In dat geval is ‘Ingeburgerd’ altijd het overwegen waard. Je geniet hier dan ook van de lekkerste 100 procent biologische runderburgers. Het is aan te raden om nog een klein beetje ruimte over te houden en je dus niet volledig in te burgeren. Doe je dat wel? Dan blijft er geen ruimte meer over voor de lekkere cheesecake, de Ben & Jerry’s of de chocoladebrownies met bio-ijs. Al deze heerlijke maaltijden worden je voorgeschoteld in een prachtig design interieur boordevol met vintage onderdelen. Het tapijt dat op de vloer is neergelegd zorgt bovendien voor nog meer gezelligheid. Wil je dus graag kennismaken met één van de biologische restaurants van Zwolle? Ontdek dan zeker even ‘Ingeburgerd’!

X

X

X

Bij Hartje

Bij Hartje Zwolle is sinds jaar en dag één van de absolute hotspots van de stad. Het wordt ook meteen duidelijk hoe dat komt. Ze zijn bij Hartje Zwolle dan ook niet alleen helemaal gek van lekker eten en fijne drankjes, maar ook van hun stad. De menukaart van deze horecazaak bestaat bovendien uit een ruime keuze aan smaakvolle, ambachtelijke gerechtjes met een authentiek karakter. Bovendien hoef je bij dit restaurant ook helemaal geen keuzestress te vrezen, in tegendeel. Het is dan ook zo dat ze uitsluitend kleine gerechtjes serveren die uiteraard eenvoudig te combineren zijn. Wil je, je graag laten verrassen door de keuken van Bij Hartje? In dat geval is het ook nog mogelijk om te kiezen voor een heuse verrassingsplank. Niet alleen de menukaart weet te overtuigen, dit geldt ook voor het interieur waar Bij Hartje over beschikt. In het bijzonder de prachtige designlampen zijn absolute eye-catchers.

Dogtails

Er zijn zo van die horecazaken in Zwolle die een bijzondere, maar steeds wel verrassend goede combinatie weten op tafel te toveren. Neem nu bijvoorbeeld ‘Dogtails’. Niet alleen de naam van deze horecazaak is als bijzonder te bestempelen, dit geldt ook voor haar concept. Je krijgt hier namelijk hotdogs voorgeschoteld gecombineerd met… cocktails! Niet alleen de menu- en cocktailkaart is als bijzonder te beschouwen, dit geldt ook voor het interieur. De ruwe muren gecombineerd met het veelvuldig gebruik van hout en de prachtige designlampen maken dit interieur tot een pareltje van formaat.

Hier en Daar
Uit eten in Zwolle terwijl je kan genieten van het interieur van een gezellige huiskamer? Dat is mogelijk bij ‘Hier en Daar’. Neem plaats aan één van de uitnodigende tafeltjes met comfortabele stoeltjes en laat je verrassen door al het lekkers dat hier kan worden geserveerd. Niet alleen kan je hier genieten van een speciale koffie, maar ook van de lekkerste biologische wijnen. Uiteraard behoren ook de meest verse lunches en goed gevulde planken boordevol met zoetigheden tot de mogelijkheden. Bovendien is het ook mogelijk om in het uitnodigende interieur van deze horecazaak leuke workshops en proeverijen te volgen. Het mag dan ook duidelijk zijn, Hier en Daar in Zwolle heeft voor ieder heel wat moois te bieden.

X

X

X

La Cucaracha

Uit eten in Zwolle in één van de gegarandeerd meest bijzondere interieurs die de horeca van de stad te bieden heeft? Dan ben je daarvoor aan het juiste adres bij ‘La Cucaracha’. Het bijzondere interieur wordt meteen duidelijk van zodra je dit restaurant naar binnen stapt. Het ietwat donker getinte interieur zorgt gecombineerd met vintage meubels voor een erg bijzondere aanblik. Ook de ietwat vreemd gekleurde muren leveren een bijdrage aan het bijzondere karakter waar het interieur van deze zaak zich door kenmerkt. La Cucaracha bestaat reeds meer dan 20 jaar en is tegenwoordig nog steeds de enige, echte Mexicaan die in Zwolle is terug te vinden. Wil jij dus met andere woorden ook graag een puur stukje Mexico ervaren in Zwolle? Kijk dan zeker eens in de richting van La Cucaracha!

De Gillende Keukenmeiden

Uit eten in Zwolle bij de Gillende Keukenmeiden? Het lijkt in eerste instantie misschien geen goed idee te zijn, maar dat is het wel degelijk! Je stapt hier dan ook binnen in een zeer uitnodigend en bovendien erg gezellig interieur waarin de meest lekkere lunchgerechten worden opgediend. Niet alleen deze lunchgerechten, maar ook de vele kleurrijke taarten zijn hier stuk voor stuk gemaakt van biologische producten. In de zomer is het niet alleen mogelijk om binnen in het leuke interieur van de Gillende Keukenmeiden te genieten, daarnaast kan je bij mooi weer ook plaatsnemen op de loungebank op het zonovergoten terras. Zeker één van de meest gezellige restaurants in Zwolle voor een lunch en een lekker stukje taart!

Da Portare Via

Het is altijd een beetje afwachten wanneer je een zaak naar binnen stapt welke deel uitmaakt van een keten. Toch zijn er heel wat zaken die op dit vlak aangenaam weten te verrassen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan ‘Da Portare Via’. Ondanks het feit dat dit Italiaans getint restaurant onderdeel vormt van een keten moet het gezegd dat ze over een ongelofelijk Instagrammable interieur beschikt. Bovendien zijn ook de pizza’s die je hier krijgt voorgeschoteld werkelijk om van te smullen. Ze bestaan dan ook steevast uit de meest verse ingrediënten waaronder truffel en buffelmozzarella. Al deze gerechten worden bovendien ook nog eens klaargemaakt in de houtoven. Absoluut een toppertje voor mensen die houden van een lekker stukje pizza in een zeer uitnodigend en strak interieur!