Woood Barkrukken

Barkrukken zijn erg leuke en praktische meubelstukken in elk interieur waarin ze geïntegreerd worden. Niet alleen is het zo dat een barkruk vaak een verrassend goed zitcomfort weet te realiseren, daarnaast kunnen ze eigenlijk zonder probleem overal neer worden gezet. De Woood barkrukken staan er bovendien om bekend niet alleen comfortabel te zitten, maar ook nog eens over een erg leuke uitstraling te beschikken. Het feit dat ze aangekocht kunnen worden in tal van verschillende kleuren zorgt er eveneens voor dat ze bij heel wat mensen in de smaak vallen. Ben jij ook van plan om leuke barkrukken te kopen? Wacht dan niet langer en ontdek snel de kwalitatieve en mooi uitziende Woood barkrukken!

129,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

129,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

119,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10207464217921816

OVER HET MERK WOOOD

"De Woood meubels doen wat hun naam reeds laat vermoeden. Indien je er voor kiest om één van de verschillende meubels van Woood te kopen zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze steeds van een hoogwaardige houtsoort zijn gemaakt. De Woood meubels koop je dan ook in massief hout zoals grenen en eiken met FSC-keurmerk. Het hoogwaardige hout waar gebruik van wordt gemaakt zorgt er voor dat de meubels van het merk Woood over een uitstekende levensduur beschikken. Lijkt dit jou ook wel wat en ben je net van plan om jouw interieur wat op te frissen met nieuwe meubels? Ontdek dan snel het aanbod van Woood!"

Meer WOOOD op Pinterest

Barkrukken met een bijzonder karakter

Wanneer je het assortiment met barkrukken van Woood bekijkt zal je kunnen vaststellen dat deze barkrukken vaak over een geheel eigenzinnige uitstraling kunnen beschikken. Neem nu bijvoorbeeld de zogenaamde ‘Jet barkruk’. Het betreft hier een exemplaar welke beschikt over een aantrekkelijke, kunstlederen zitting. Deze zitting zorgt er gecombineerd met een metalen onderstel en voetensteun voor dat de barkruk zich kenmerkt door een stoere en bovendien ook industriële uitstraling. Ben je dus met andere woorden op zoek naar een echt bijzondere barkruk? Dan zal je kunnen vaststellen dat de Woood barkrukken zeker en vast het ontdekken meer dan waard zijn!

Houten barkrukken met een klassieke uitstraling

Het spreekt voor zich dat de Jet barkrukken lang niet de enige barkrukken zijn welke zijn terug te vinden in het assortiment van Woood. Wat namelijk ook te denken van de Inca barkrukken? Ook dit zijn absolute zeer bijzondere krukjes. In eerste instantie vallen ze meteen op door hun typerende, vintage uitstraling. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook nog eens zo dat ze zijn gemaakt van gerecycled hout. Veel mensen vinden het belangrijk dat hun interieur over zo’n duurzaam mogelijk karakter beschikt. Geldt dat ook voor jou? Dan zijn deze barkrukken van het merk Woood zeker en vast het ontdekken waard. Ook wanneer je op zoek bent naar een robuuste barkruk weet dit merk je heel wat moois te bieden.

Leuk voor in elk interieur

Je hoeft niet perse over een vintage of industrieel getint interieur te beschikken om gebruik te kunnen maken van de leuke barkrukjes uit het assortiment van Woood, in tegendeel. Heb je bijvoorbeeld een modern interieur, maar ben je nog op zoek naar enkele leuke meubels om een beetje contrast te creëren? Ook dan is het absoluut het overwegen waard om even een duik te nemen in het assortiment met mooie Woood barkrukken.