Woood Salontafels

Een salontafel vormt vaak de centrale eye-catcher in een salon. Salontafels dienen aan verschillende eisen te voldoen. In eerste instantie moeten ze uiteraard aansluiten bij de stijl van het interieur. Daarnaast moeten ze echter ook praktisch zijn in gebruik. Al deze verschillende eigenschappen kunnen perfect worden toegeschreven aan de Woood salontafels. Deze salontafels zijn een lust voor het oog waardoor ze voor elk salon waarin ze geïntegreerd worden een directe meerwaarde betekenen. Ben jij ook van plan om een nieuwe salontafel in huis te halen? Dan is het beslist de moeite waard om even het aanbod met Woood salontafels onder de loep te nemen.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK WOOOD

"De Woood meubels doen wat hun naam reeds laat vermoeden. Indien je er voor kiest om één van de verschillende meubels van Woood te kopen zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze steeds van een hoogwaardige houtsoort zijn gemaakt. De Woood meubels koop je dan ook in massief hout zoals grenen en eiken met FSC-keurmerk. Het hoogwaardige hout waar gebruik van wordt gemaakt zorgt er voor dat de meubels van het merk Woood over een uitstekende levensduur beschikken. Lijkt dit jou ook wel wat en ben je net van plan om jouw interieur wat op te frissen met nieuwe meubels? Ontdek dan snel het aanbod van Woood!"

Meer WOOOD op Pinterest

Een bijzondere eye-catcher voor je woonkamer

Indien je er voor kiest om één van de verschillende Woood salontafels te kopen kan je in eerste instantie altijd rekenen op een uitmuntend design. Bovendien is het zo dat Woood er voor heeft gekozen om haar salontafels in tal van verschillende stijlen op de markt te lanceren. Dit betekent onder meer dat je kan kiezen voor een exemplaar dat beschikt over een stoere en robuuste uitstraling. Ben jij echter op zoek naar een echt bijzonder ontwerp welke in elke stijl van interieur tot haar recht kan komen? Ook dan zal je kunnen vaststellen dat Woood je op dit vlak heel wat moois te bieden heeft.

Oog voor detail en het milieu

Woood is een merk welke over de hele lijn aandacht besteedt aan kwaliteit en duurzaamheid. Dit blijkt ook uit de Woood salontafels. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een salontafel van dit merk in huis te halen welke beschikt over een tafelblad die is vervaardigd uit 100% gerecycled teakhout. Dit type van salontafel van het merk Woood ziet er dus niet alleen geweldig uit, daarnaast kan je ze ook in huis halen wanneer je duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Oog voor detail en milieu? Dat zijn twee typerende eigenschappen waar de Woood salontafels absoluut over beschikken!

Salontafels met een vintage, retro uitstraling

Dat het assortiment met Woood salontafels enkele opvallende pareltjes bevat blijkt eveneens uit de aanwezigheid van bijvoorbeeld de ‘Suus’ uitvoeringen. Het betreft hier leuke salontafeltjes welke over een vintage, retro uitstraling beschikken en bestaan uit een metalen frame. Ben je niet alleen op zoek naar een nieuwe salontafel, maar wil je bijvoorbeeld ook graag één of meerdere bijzettafeltjes bestellen? Ook dat is perfect mogelijk in de stijl van deze toch wel bijzondere Woood salontafels. Zo trek je de lijn door in je volledige woonkamer!