Woood Tijmen Eetkamerstoel

De Woood Tijmen eetkamerstoel is een basic stoel welke over een basic, maar warme uitstraling beschikt. De stevige stof welke bestaat uit 100 procent polyester zorgt niet alleen voor een uitstekende duurzaamheid, maar ook voor een prima zitcomfort. De Woood Tijmen eetkamerstoel beschikt over een grijze kleur en past binnen elke stijl van interieur. De poten waar deze stoel over beschikt zijn gemaakt van onbehandeld massief eiken. Ook de bijpassende Woood Tijmen eetkamerbank is de moeite waard om te ontdekken.

Woood Tijmen Eetkamerstoel

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de Woood Tijmen eetkamerstoel.

De Woood Tijmen collectie bestaat uit verschillende stukken die je kan ontdekken. Zo zijn er niet alleen de eetkamerstoelen, maar kan je ook een minimalistische eetkamerbank in huis halen. Bovendien kan er hierbij een keuze worden gemaakt uit verschillende kleuren. De Woood Tijmen eetkamerstoelen zijn bijvoorbeeld niet alleen verkrijgbaar in het grijs, maar ook in de kleuren antraciet en taupe. Ben jij iemand die houdt van een minimalistische, maar wel warme uitstraling? Dan is de Woood Tijmen collectie voor jou zeker het ontdekken waard!

Dit vinden bekende Instagrammers

Landelijk en lekker zacht zitten op de comfortabele Tijmen eetkamerstoel. Voeg ook een eetkamerbankje toe!

Carmen / @interiorbycarmen

Grijs is in een landelijk interieur natuurlijk een super keuze. Comfortabel en ook nog lekker landelijk.

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK WOOOD

"De Woood meubels doen wat hun naam reeds laat vermoeden. Indien je er voor kiest om één van de verschillende meubels van Woood te kopen zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze steeds van een hoogwaardige houtsoort zijn gemaakt. De Woood meubels koop je dan ook in massief hout zoals grenen en eiken met FSC-keurmerk. Het hoogwaardige hout waar gebruik van wordt gemaakt zorgt er voor dat de meubels van het merk Woood over een uitstekende levensduur beschikken. Lijkt dit jou ook wel wat en ben je net van plan om jouw interieur wat op te frissen met nieuwe meubels? Ontdek dan snel het aanbod van Woood!"

Meer WOOOD op Pinterest

Shop de Woood Tijmen bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid